Версія сайту українською
Версия сайта на русском
(044) 461-98-80
27.36 30.86

Унікальне місце на планеті

Тури до Ізраїлю: насолоджуйтеся відпусткою!

израиль курорты

У період відпусток багато хто з нас переймається глобальним питанням - куди ж поїхати? Вибір сьогодні доволі широкий, все залежить від бажань і фінансових можливостей мандрівника. Існує дуже багато прекрасних, цікавих та мальовничих місць на Землі, але колоритніше і загадковіше Ізраїлю сьогодні годі й шукати! Чому в якості курорту Ізраїль сьогодні ідеально підходить для відпочинку? Спробуємо розібратися більш детально.

Унікальне місце на планеті

Довжина цієї країни з півночі на південь складає всього лише 470 кілометрів, до цього, на невеликому клаптику землі тут зібрано дивовижне розмаїття ландшафтів. Ізраїль - це місце, де можна відпочити на пляжі, зміцнити власне здоров'я, але водночас значно заощадити свої фінансові кошти, адже Ізраїль курорти - це ще й надзвичайно вигідно.

На півночі країни розташований гірськолижний курорт Хермон, а на півдні країни навпаки - приголомшливе тропічне місце для пляжного відпочинку в Ейлатській затоці. Два контрастні боки розділені між собою пустельною місцевістю, де поцінувачи активного відпочинку так само знайдуть що подивитися. Наприклад, тут величезна кількість загадкових печер, ущелин і мальовничих оаз.

Особливу увагу хотілося б приділити Мертвому морю, розташованому так само на території Ізраїлю, адже це саме низька точка на нашій планеті. Зрозуміло, Ви не пошкодуєте, якщо виберете тур для відпочинку, який буде проходити саме з півночі на південь країни. Тоді, Ви зможете насолодитися різноманітними пейзажами по дорозі, адже навіть невелике старе село - це частинка історії всього людства, частинка святої землі.

Дізнайтеся про всі тури і спеціальні пропозиції в розділі  туры в Израиль.

Ізраїль для туристів

Ізраїль для туристів - це вічний курорт, комфорт, який Ви зможете відчути з користю, адже напевно багато моментів з біблійної історії Вам невідомі, а це дуже цікаво. Для всіх бажаючих сучасні туристичні оператори можуть запропонувати і спеціальні тури, які включають в себе відвідування святинь, повірте, це незабутні видовища.

Курорт в Ізраїлі - це приємний загар, комфортабельні автобуси, дуже смачна місцева кухня і тільки приємні враження. Саме тому, ця країна популярна не тільки для паломників, але і для звичайних мандрівників, які шукають частинку яскравого сонця і комфорту на час відпустки.

Туристичний оператор Rondo © 2005-2020 Україна, Київ, 01054, вул. Олеся Гончара 37а, оф.3 (044) 461-98-80