Версія сайту українською
Версия сайта на русском
(044) 461-98-80
27.36 30.86

Море мертве - ефект животворний

Море мертве - ефект животворний

израиль туры киев

В Ізраїлі є багато місць, які обов'язково треба відвідати та побачити їх своїми очима, але особливе серед них - Мертве море - це справжнє диво, що дарує здоров'я, довголіття, молодість і красу.

Це не творіння рук людських - це диво, створене самою природою, чарівними і невичерпними благами якого людина користується протягом вже багатьох століть.

Прилетіти до Ізраїлю першим же туром з Києва тільки заради нього - цілком зрозуміле бажання.

Мертве озеро

Зміст в Мертвому озері (а це насправді саме озеро, а не море) солі і мінеральних речовин - близько 35%, а унікальний склад цих солей дозволив морю-озеру стати лікувальним курортом, що не має аналогів, .

Особливості купання

Купання в Мертвому морі - заняття вельми кумедне, людина тут не тоне. Можна навіть почитати при бажанні - головне дотримати баланс і не перевернутися в воді. Якщо це все ж сталося, і вода потрапила в очі, потрібно якомога швидше промити їх прісною водою. Вода починає роз'їдати будь-які наявні на шкірі садна і подряпини, завдаючи дискомфорт і навіть біль, тому потрібно уникати попадання води на слизові оболонки.

Ознайомтеся з усіма турами і спеціальними пропозиціями в розділі туры в Израиль.

Здоров'я забагато не буває

Відвідати місцеві лікарні та оздоровниці не завадить навіть при відсутності захворювань. Розташовані тут СПА-салони перетворять ваш відпустку в низку чарівних процедур, після яких ви відчуєте себе відродженим.

Цілющі властивості тут мають не тільки вод та грязі. Безпосередньо саме повітря, в якому підвищений вміст кисню, сприяє оздоровленню і додає сили.

інші пам'ятки

Справжній оазис на березі Мертвого моря - це національний заповідник Ейн-Геді, райський куточок живої природи. Тут протікає кілька струмків, один з яких - Нахаль Давид - названий на честь царя Давида. Тут же є сірчані джерела, омиватися в яких рекомендується при проблемах зі шкірою.

На відстані приблизно 20 км на південь відстоїть Масада, де цар Ірод створив собі потужну фортецю-укриття.

Уздовж узбережжя простягнулися на 10 км Содомські гори, що складаються з чистої солі - воістину, чарівне видовище.

Приїжджайте до Мертвого моря в Ізраїль - тури з Києва здійснюються щодня, від вас потрібно тільки одне - ви самі.

Туристичний оператор Rondo © 2005-2020 Україна, Київ, 01054, вул. Олеся Гончара 37а, оф.3 (044) 461-98-80