Версія сайту українською
Версия сайта на русском
(044) 461-98-80
27.36 30.86

Екскурсії в Ізраїлі

Екскурсії в Ізраїлі - поєднуємо корисне з приємним

израиль экскурсии

Ізраїль - це маленька країна, і мало хто з тих, хто відвідав його тільки один раз, зможе впевнено заявити, що побачив абсолютно все цікаве, що може запропонувати своїм туристам ця гостинна країна. Це навряд чи буде відповідати дійсності.

За кілька відпускних днів, що так швидко минають, цілком можна насолодитися чудовою природою країни, високим сервісом готелів, смачною національною їжею - і переконатися, що сюди потрібно повернутися знову.

Що ж робити в швидкоплинний відпускний період, щоб краще вивчити Ізраїль?

Екскурсії - ось рішення, яке допоможе вам у цьому питанні. 

 

Вибираємо екскурсії в Ізраїль

Для початку слід хоча б в загальних рисах зрозуміти, якою ви бачите свою майбутню відпустку.

Якщо ви чекаєте від свого відпочинку тільки гарної погоди, щоб сповна насолодитися лежанням з книгою в руках на березі спокійного синього моря, спостерігаючи, як шкіра покривається рівним шаром засмаги, то абсолютно будь-яке з трьох морів чекає вас з нетерпінням.

У водах Мертвого моря ви до того ж зможете читати книгу і плавати одночасно. Крім того, тут знаходяться такі СПА-комплекси, що цілком можливо, захочеться побувати тільки в них, ні на що інше вже не відволікаючись.

Ізраїль географічно ділиться на три регіони - Північний, Центральний та Південний. Якщо ви їдете у відпустку мінімум на 1,5-2 тижні, то зможете відвідати найвідоміші в кожному з регіонів місця і пам'ятки.

Якщо час перебування в Ізраїлі обмежена 5-7 днями, то краще намітити конкретні теми, що Вас цікавлять, і підібрати для відвідування об'єкти, що найкраще підходять під ваші уподобання. І не забувайте про те, що неможливо осягнути неосяжне, тим більше за такий короткий проміжок часу.

Ознайомтеся з усіма турами і спеціальними пропозиціями в розділі туры в Израиль.

Як відпочити так, щоб не втомитися від відпочинку?

Орієнтуйтеся на свої відчуття, можливо, слід робити перерву в екскурсіях і полежати на пляжі, відмовившись від усіх турбот і думок? Це основна і цілком зрозуміла мета кожної людини, що відправився на відпочинок, особливо якщо в країні вона опинилася перший раз.

Доцільніше буде міняти по черзі інтенсивну зміну вражень, отриманих на екскурсіях, з розміреним пляжним нічогонеробленням. А під час цього - подумки смакувати всі цікаві моменти відвідування культурних та історичних місць.

Адже як не крути - а в Ізраїль захочеться приїхати ще не раз. І це буде правильним і логічним рішенням.

Туристичний оператор Rondo © 2005-2020 Україна, Київ, 01054, вул. Олеся Гончара 37а, оф.3 (044) 461-98-80