Версія сайту українською
Версия сайта на русском
(044) 461-98-80
27.36 30.86

Курорти Ізраїлю

Курорти Ізраїлю - три моря задоволень

Ізраїль - держава на Близькому Сході, що межує з Ліваном, Сирією, Йорданією і Єгиптом, що омивається водами відразу трьох морів.

Тих, хто ще тільки збирається побачити Землю Обітовану вперше, попереджаємо: є серйозна небезпека втратити голову і шалено закохатися в Ізраїль.

Курорти трьох морів мають між собою і схожість і відмінності, дізнавшися про які, ви зможете вибрати оптимальне місце свого відпочинку.

Море хвилюється раз

Курорти Мертвого моря не мають аналогів в світі для поліпшення здоров'я. Унікальний склад солей і грязей моря надає потужний лікувальний ефект всьому організму людини. Цілющі властивості тут має не тільки вода, але і безпосередньо повітря, через підвищений вміст кисню.

Навіть якщо стану вашого здоров'я можна позаздрити, відвідайте такі знамениті курортні здравниці як Неве-Зоар або Ейн-Бокек, щоб відкрити для себе смак місцевих термальних вод, пройти курс грязьових обгортань і на повні груди вдихнути тутешнє цілюще повітря.

Ознайомтеся з усіма турами і спеціальними пропозиціями в розділі туры в Израиль.

Море хвилюється два

Узбережжя Червоного моря невелике за протяжністю, всього 14 км, але цього цілком достатньо, щоб весело провести тут час і отримати купу задоволення. Це справжня Мекка для любителів рухомого відпочинку, спорту і фізичної активності. Вибирайте заняття собі до душі: дайвінг, прогулянки на катерах і яхтах, стрибки з парашутом, променад в пустелю верхом на верблюдах, сафарі на джипах.

Ейлат - один зі знаменитих місцевих курортів, місто вічного свята і вічного літа. Тут сухий клімат і найбільша кількість сонячних днів в році, це унікальний і привабливий шматочок прозорого моря з кораловими рифами та блакитною водою, розташований серед пустель і гір, що приваблює туристів з усього світу.

Море хвилюється три

Середземноморське узбережжя Ізраїлю - це справжня казка. Його протяжність займає близько 200 км. М'якість субтропічного клімату, оксамитовий пісок пляжів, блакитна вода, чиста як сльоза - все це притягує до себе магнітом.

Серед найбільш популярних курортів Середземного моря потрібно відзначити такі як Нетанія, Тель-Авів, Герцлія, Ашдод і Бат-Ям.

Всі вони знамениті готельним сервісом високого класу і різноманіттям розваг - аквапарки, дельфінарії, бари і дискотеки, естрадні програми і виставки, відмінні можливості для дайвінгу, віндсерфінгу, парусного спорту.

В Ізраїлі кожен гість вибере курорт собі до душі і відпочине з невимовним задоволенням!

Туристичний оператор Rondo © 2005-2020 Україна, Київ, 01054, вул. Олеся Гончара 37а, оф.3 (044) 461-98-80