Версія сайту українською
Версия сайта на русском
(044) 461-98-80
27.36 30.86

Подорож до Ізраїлю - з чого почати?

Подорож до Ізраїлю - з чого почати?

израиль экскурсионные туры

Ви вирішили відправитися в подорож в Ізраїль? Вітаємо вас з прийняттям такого прекрасного і виключно правильного рішення.

Вас чекає подорож в країну, яка близька нам відразу з декількох аспектів:

- Вона знаходиться у відносній територіальній близькості - до Ізраїлю всього кілька годин на літаку.
- Ментально - адже там проживає величезна кількість емігрантів з України та країн колишнього СРСР, що знімає питання про мовний бар'єр.
- І, нарешті, духовна близькість, адже однією з трьох релігій, що мирно співіснують в Ізраїлі, є християнство.

Подорож на Святу Землю приголомшить вас кількістю історичних місць і пам'яток, чудовою природою, коктейлем з традицій мешканців всіляких національностей, їхніх звичок і забобонів.

Отже, чим же може нас здивувати і потішити Ізраїль? Екскурсійні тури пропонують розмаї?ття варіантів, від вас потрібно лише зробити свій вибір.

Ознайомтеся з усіма турами і спеціальними пропозиціями в розділі туры в Израиль.

До моря, до моря, я їду до моря

Якщо ви поїдете на узбережжя Червоного або Середземного морів, в міста, де розташовані найбільші розважальні курорти Ізраїлю, то готуйтеся опинитися в самому епіцентрі бурхливої активності. Якою вона буде - залежить тільки від вас. Ви можете пуститися в нічне життя і відвідати всі нічні заклади та бари в окрузі, насолоджуючись танцями та вечірками. Або вивчити всі тонкощі дайвінгу, помилуватися на природну красу, катаючись на яхті або прогулюючись пішки.

Хочеш бути здоровим - будь!

Мертве море - диво, створене природою, яке дарує красу і здоров'я людині. І вода, і повітря, і земля в цьому місці мають лікувальні властивості. Косметика на основі глини, лікувальних грязей і води цього чуда природи користується любов'ю в усьому світі. Чудові СПА-салони і лікарні чекають на вас тут, щоб подарувати свою турботу і надати найрізноманітніші послуги.

По святих місцях

Ізраїль - ця земля подарувала світові головну книгу християнства - Біблію. Подорожуючи змальованими в ній святими місцями, таким як Єрусалим з його Старим містом, Віфлеєм, де народився Спаситель, або Назарет, де пройшло його дитинство, немов сам опиняєшся учасником і свідком подій, в ній описаних.

Ізраїль та екскурсійні тури по ньому - це, звичайно, тема не для короткої статті, а мабуть, для цілого довідника. Але основну ідею ми донесли - їхати треба неодмінно.

Туристичний оператор Rondo © 2005-2020 Україна, Київ, 01054, вул. Олеся Гончара 37а, оф.3 (044) 461-98-80