Версія сайту українською
Версия сайта на русском
(044) 461-98-80
27.36 30.86

Неперевершений Тель-Авів

Неперевершений Тель-Авів

экскурсионные туры израиль

Ізраїль - дивовижне держава, всього в ньому вдосталь, всього в достатку. І навіть столиць тут - дві.

Перша і офіційна - це Єрусалим. Багато хто помилково вважає, що столиця Ізраїлю - Тель-Авів. За величиною і значимістю це друге ізраїльське місто.

Тель-Авів з'явився понад століття тому, в 1909 році. У минулому - це скромне передмістя Яффо, а тепер - сучасний мегаполіс.

Якщо ваш екскурсійний тур до Ізраїлю почався з відвідування цього міста, то побачене в ньому гарантовано вам сподобається.

Куди піти, куди податися

Відвідайте Неве Цедек - цей район один з найромантичніших і красивих в Тель-Авіві, прогуляйтеся по першій вулиці, що була започаткована євреями-переселенцями 100 з гаком років тому. Поблукайте по території культурного центру Сузан Даляль, а звідти прямуйте прямо до моря, на привабливий пляж Манта-Рей. Це південна частина набережної, прикордонна з Яффо. Звідси можна продовжити прогулянку до центру Тель-Авіва, та вгамувати голод в одному з численних ресторанчиків.

Після, рекомендуємо помилуватися панорамою міста з оглядового майданчика вежі Азріелі. Цей хмарочос в 49 поверхів було побудовано в Ізраїлі першим. У будівлі розташовуються торгівельний центр, офіси та комерційні центри.

Дізнайтеся про всі тури і спеціальні пропозиції в розділі   туры в Израиль.

Для шанувальників культурного відпочинку

В Тель-Авиве є кілька музеїв, в які обов'язково треба заглянути:

Музей Нахума Гутмана, в Неве Цедек, присвячений життю і творчості самобутнього ізраїльського художника, народженого в Бессарабії.
Художній музей Тель-Авіва, який сподобається шанувальникам  образотворчого мистецтва.
Туристам, якім подобається історія збройних загонів, треба зайти в музей Ецеля.
Краще дізнатися про життя євреїв вам допоможе відвідування музею єврейської діаспори.
І звичайно, вам захочеться відвідати найбільший центр науки та історії, заснований 1953 році - Музей Землі Ізраїльської. Тут представлені літописи, книги, сувої та інші експонати, присвячені історії місцевих культур.
Ви ще не знаєте, як обробляють дорогоцінні камені? Тоді побувати на Діамантовій біржі та побачити цей процес своїми очима вам просто необхідно.

Насправді неможливо у двох словах розповісти про всі можливості цього міста. Він гостинний в рівній мірі до абсолютно несхожих між собою категорій мандрівників, з різними запитами для відпочинку. І ви можете бути впевнені, що екскурсійні тури в Ізраїль, що почалися з відвідин столиці, залишать вам яскраві спогади.

Туристичний оператор Rondo © 2005-2020 Україна, Київ, 01054, вул. Олеся Гончара 37а, оф.3 (044) 461-98-80