Версія сайту українською
Версия сайта на русском
(044) 461-98-80
Ольга: тел.(050) 332-21-25, email: olga@rondo.com.ua,
Даша: тел. (066) 791-53-30, email: dasha@rondo.com.ua
27.36 30.86

Подорож до Ізраїлю

Подорож до Ізраїлю: завжди різноманітно і завжди вдало

горящие туры в израиль, горящие туры в израиль из киеваІзраїль - це самобутня, сонячна і таємнича країна з величною і складною історією, в якій співіснують пліч-о-пліч три релігії. Саме тому вона настільки приваблива для туристів, як тих що вже мають багатий досвід відвідування різних місць, так і для тих, хто тільки починає подорожувати.

Обери свій тур і отримай максимальне задоволення

Будь-яка людина зможе вибрати тур в Ізраїль на свій смак - пляжний, лікувальний, активний, екскурсійний, шоп-тур, а також змішані, комбіновані тури.

Окремо слід виділити паломницькі тури на Святу Землю, які популярні на протязі всього року.

Пляжний же сезон вважається відкритим в період з квітня по жовтень. Саме в цей час узбережжя трьох морів (Середземного, Червоного та Мертвого) особливо гостинні для любителів приймати сонячні ванни і плавати.

Крім усього іншого, Ізраїль - це місце, яке підходить і для любителів тихого сімейного відпочинку, і для любителів активно і весело проводити час. Ви завжди можете отримати від подорожі саме те задоволення, яке ви потребуєте на даний момент часу.

Ознайомтеся з усіма турами і спеціальними пропозиціями в розділі  туры в Израиль.

Гарячі тури до Ізраїлю: бачу мету, не бачу перешкод

Якщо ви хочете і любите подорожувати, легкі на підйом, маєте відносно широку можливість розпоряджатися своїм часом, а також прагнете знизити вартість витрат на подорожі, то гарячі тури в Ізраїль стануть для вас вельми привабливою перспективою, яка здатна задовольнити таке бажання.

Більшість наших співвітчизників, що вже відвідали країну, із задоволенням побували б тут ще раз і оновили б враження від подорожі, побувавши в уже вивчених місцях, або відкриваючи для себе щось нове.

Гарячі тури в Ізраїль з Києва, які можна придбати у нас за привабливою ціною, допомагають істотно заощадити кошти, абсолютно не знижуючи при цьому якості поїздки і перебування на відпочинку. Стандартний перелік послуг, в який входить міжнародний авіапереліт, груповий трансфер, проживання в готелі з обраним харчуванням (або без нього) та медична страховка, залишаються без змін. Змінюється тільки ціна туру, з очевидною вигодою для вас.

Якщо ви вперше стали щасливим власником палаючого туру в Ізраїль, а крім того, в перший раз відвідуєте цю країну, обов'язково внесіть в свій план відвідування таких знаменитих історичних пам'яток як Стіна Плачу, Храм Гробу Господнього, Гробницю царя Давида в Єрусалимі, Віфлеєм - храм Різдва і грецький монастир VI століття.

Туристичний оператор Rondo © 2005-2020 Україна, Київ, 01054, вул. Олеся Гончара 37а, оф.3 (044) 461-98-80