Версія сайту українською
Версия сайта на русском
(044) 461-98-80
Ольга: тел.(050) 332-21-25, email: olga@rondo.com.ua,
Даша: тел. (066) 791-53-30, email: dasha@rondo.com.ua
27.36 30.86

Плануємо відпочинок в Ізраїлі

Плануємо відпочинок в Ізраїлі

экскурсии в израиле, экскурсии израиль

З чого насправді завжди починається самостійна подорож? Зі збору даних. Чим більш ви будете знати тонкощів про майбутню подорож, тим цікавішою виявиться для вас країна і її екскурсії. Ізраїль може багато чого запропонувати туристам.
Для початку треба б визначитися, який відпочинок для вас краще, адже всі ми такі різні. Це допоможе уникнути ситуації, коли замість задоволення безтурботного валяння на шезлонгу ви будете нудьгувати на довгій екскурсії по вивченню архітектурних старожитностей і святих місць. Або навпаки, замість захопленого походу по розкопках виявили себе на курсах по дайвінгу, хоча ніколи не були прихильником підводного плавання.

Маршрут прямування

Тепер треба затвердити маршрут. Незважаючи на порівняно невеликі розміри Ізраїлю, потрібно багато часу на огляд всіх місць, які варто побачити своїми очима. Виходячи з власних бажань, наявності часу і фінансових можливостей накидайте собі графік подорожі. Приземлившись в аерпорту Бен-Гуріон, куди ви рушите далі? В Єрусалим, Тель-Авів або до морів, в Хайфу або Ейлат? Скільки місць ви готові відвідати за час подорожі, який час приділити кожній з точок маршруту і яка у них буде послідовність?

Наприклад, відвідати Мертве море найзручніше буде з Єрусалиму. Екскурсія туди займе день, ну а підлікуватись чи пройти курс косметичних процедур за цей час навряд чи встигнеш.

На вивчення Єрусалиму вам знадобитися від 1 дня до тижня, і то ризикуєте не вкластися.

Ейлат розташовано на Півдні країни, потрапити туди - це значить потрапити в місто вічного сонця, пробути тут хочеться якомога довше.

На Півночі треба зазирнути в Хайфу, Акко і Рош-а-Нікра - за день точно не впоратися, так що краще виділити як мінімум два. Заразом, вивчити фортецю Монфор, заглянути в Хамат-а-Гадер, на Голани.

З Тель-Авіву на потязі можна вирушати на екскурсії по Ізраїлю практично в усі напрямки.

Дізнайтеся про всі тури і спеціальні пропозиції в розділі туры в Израиль.

Як пересуваємося?

Ви можете рухатися до кожного наступного пункту відвідування автобусом або потягом, а можете орендувати автомобіль. Це дуже актуально, якщо ви намітили собі для вивчення такі віддалені місцини як заповідники, гроти або просто місцеві околиці.

Житло: обираємо дах над головою

Ви можете мешкати в готелях - вибрати будь-який через інтернет або за допомогою туристичної фірми не складно. Прихильники менш комфортного, більш «дикого» відпочинку, можуть за допомогою місцевих жителів зупинятися на ночівлю в кемпінгах, цимерах (гостьові будиночки), в приватних квартирах або молодіжних гуртожитках.

Туристичний оператор Rondo © 2005-2020 Україна, Київ, 01054, вул. Олеся Гончара 37а, оф.3 (044) 461-98-80