Версія сайту українською
Версия сайта на русском
(044) 461-98-80
Ольга: тел.(050) 332-21-25, email: olga@rondo.com.ua,
Даша: тел. (066) 791-53-30, email: dasha@rondo.com.ua
27.36 30.86

Ізраїль - відпочинок без кордонів

Ізраїль - відпочинок без кордонів

израиль отдыхЯкщо перед вами стоїть вибір, як поєднати розмірений відпочинок на морському пляжі і одночасно отримати більше нових вражень і нової інформації, то поєднати це ви зможете, відвідавши Ізраїль.

Відпочинок, який на вас чекає, перевершить всі ваші найсміливіші очікування.

Сучасний Ізраїль пропонує туристам відвідати лікувальні курорти Мертвого моря, пляжний відпочинок на Червоному і Середземному морях, велика різноманітність екскурсій по історичних стародавніх місцях. Ви навіть на лижах можете покататися в цій сонячній країні.

Ізраїль - це гра контрастів між старовиною і сучасністю, між видами відпочинку, він настільки різний, що від зміни вражень приємно паморочиться голова.

Не поспішайте за одну поїздку пізнати всі таємниці Землі Обітованої - це просто неможливо.

З чого ж краще почати знайомство з країною?

Культурний та екскурсійний відпочинок в Ізраїлі

Абсолютно точно, що тур такими містами, як Тель-Авів, Єрусалим, Яффо, Хайфа, Ейлат допоможе за короткий час відкрити вам життя цієї чарівної країни, у всій її багатогранності і самобутності.

З Єрусалимом краще знайомитися не поспішаючи, поступово. Вік цього міста вселяє закономірну повагу і становить понад 30 століть. Щоб краще перейнятися атмосферою і духом Вічного міста, походіть самостійно, не вдаючись до послуг гіда, по стародавніх вулицях, відвідайте музеї та галереї, щоб побачити великі твори мистецтва різних часів.

Ейлат - це рай для шопінгу. Тут знаходиться зона вільної торгівлі, тому приїхавши сюди, ви навряд чи можете встояти перед спокусою придбати красиві сувеніри в подарунок друзям і знайомим. Зверніть увагу на одяг, ювелірні прикраси та косметику місцевих майстрів - вас порадує і ціна і якість.

Ознайомтеся з усіма турами і спеціальними пропозиціями в розділі туры в Израиль.

Пляжний відпочинок і розваги в Ізраїлі

На узбережжях Червоного і Середземного морів можна підібрати оптимальні варіанти для проведення відпустки і сімейним парам з дітьми,  і літнім людям, і  молоді, охочій весело і активно провести час. Абсолютно будь-яка людина, незалежно від статі, віку і особистісних характеристик відпочине тут найбажанішим для себе чином.

Ви можете просто лежати на пляжі або займатися дайвінгом; поплисти на яхті у відкрите море або відвідати бари і диско-клуби, стрибнути з парашута або відвідати аквапарк і дельфінарій.

Розповідати про всі можливості, які є в Ізраїлі для відпочинку, просто неспромога. А, крім того - краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Приїжджайте до Ізраїлю. Відпочинок буде класним.

Туристичний оператор Rondo © 2005-2020 Україна, Київ, 01054, вул. Олеся Гончара 37а, оф.3 (044) 461-98-80