Версія сайту українською
Версия сайта на русском
(044) 461-98-80
Ольга: тел.(050) 332-21-25, email: olga@rondo.com.ua,
Даша: тел. (066) 791-53-30, email: dasha@rondo.com.ua
27.36 30.86

Перед мандрівкою до Ізраїлю

Перед мандрівкою до Ізраїлю: перевірте себе

израиль горящие туры

Ви збираєтеся в гарячий тур по Ізраїлю? Можливо, плануєте поїздку в будь-яку іншу країну? Як правило, збиранням речей ми завжди займаємося заздалегідь, але почасту нас не покидає відчуття  «забудькуватості» та остраху щось упустити, щось забути покласти до власної валізи. Ми пропонуємо пробігтися по списку «перед відпускних» справ.

За кілька тижнів до поїздки

За цей, досить довгий період до знаменної події, не завадило б дізнатися деяку інформацію про державу, яке Ви хочете відвідати.

Для початку ознайомтеся з опціями і тарифами операторів стільникового зв'язку і мобільного інтернету для того, щоб завжди бути на зв'язку.
Порівняйте з графіками рахунків, податків та іншої заборгованості, яку до поїздки бажано оплатити заздалегідь.
Якщо відпустку - не Ізраїль, а екзотична країна, то додатковим пунктом Ваших дій стане консультація з лікарем і необхідні щеплення з метою безпеки.
Якщо є автомобіль - визначтеся, де його залишите, знайдіть надійне місце для стоянки.
Є собака або кішка? Тоді заздалегідь домовтесь з сусідами або родичами про те, щоб вони іноді відвідували Вашу квартиру і  годували-вигулювали Ваших вихованців. Деякі бронюють для своїх тварин номер в спеціальному готелі.
Якщо берете вихованця з собою, подбайте про те, щоб всі необхідні щеплення були зроблені заздалегідь, як мінімум за 30 днів до поїздки. Вихованець повинен мати довідку від ветеринара.

Дізнайтеся про всі тури і спеціальні пропозиції в розділі   туры в Израиль.

За декілька днів до поїздки

За декілька днів до поїздки задумайтеся про непередбачені ситуації, які можуть виникнути в подорожі. Наприклад, не завадило б зробити скани власних документів і відправити їх собі ж по електронній пошті, щоб мати доступ до копій. Також, не забудьте зайти до своїх сусідів, родичів або інших довірених осіб і залишити дублікат ключів від квартири. Ну і звичайно, оплатіть мобільний телефон (щоб не шукати в незнайомій країні щось на зразок мульти каси) і покладіть у валізу зарядку від всіх гаджетів, що берете з собою.

Крім того, слід виконати наступне:

Якщо житло перебуває під охороною - зателефонуйте на пульт, і попередьте до якого числа Вас не буде вдома.
Випріть всю брудну білизну.
Спустошіть холодильник і бажано  розморозити та вимити його.
Наведіть порядок у квартирі, винесіть сміття, поміняйте постільну білизну.

Напередодні або в день поїздки

І нарешті, Ізраїль, гарячий тур - що може бути прекрасніше і цікавіше. Ви готові та повні сил, перебуваєте в передчутті незвіданого. Сидячи «на валізах», але ще у своїй квартирі: перекрийте воду і відключіть всі електроприлади від живлення. Приємної подорожі!

Туристичний оператор Rondo © 2005-2020 Україна, Київ, 01054, вул. Олеся Гончара 37а, оф.3 (044) 461-98-80