Версія сайту українською
Версия сайта на русском
(044) 461-98-80
Ольга: тел.(050) 332-21-25, email: olga@rondo.com.ua,
Даша: тел. (066) 791-53-30, email: dasha@rondo.com.ua
27.36 30.86

Про Ейлат відверто

Про Ейлат відверто

отдых в израиле

Ейлат недарма звуть перлиною Ізраїлю. Як і справжні перли, цей курорт має всі переваги справжньої коштовності. Це місто вабить до себе своєю самобутністю, першокласним сервісом, шикарними пляжами та різноманітністю розваг.

Вибираючи відпочинок в Ізраїлі, більшість туристів почує пораду відвідати це гостинне місто, цікаво та активно відпочити.

Географія

Ейлатська затока має довжину близько 175 км. Витонченої стрічкою вона простягнулася вздовж Синайського передгір'я. Наближаючись до Ейлату на літаку, можна насолодитися красою ландшафту, що відкривається зверху . Це найпівденніша точка Ізраїлю, де і народилася ця перлина.

Історичні дати

Статус міста було отримано Ейлатом відносно недавно, в 1953р, а всього за 4 роки до цього він офіційно увійшов у власність Ізраїлю. Ейлатському узбережжю надано звання природного заповідника в 1966р.

Сонячне місто, місто - мрія

Ейлат - це ще і місто вічного літа, тривалість якого становить 359 днів на рік.

Завдяки такому клімату курорт завжди та в будь-який час готовий до прийому туристів.

Відчуття свята і повноти життя тут буквально вібрує в повітрі, але не втомлює, як зазвичай буває в міській метушні.

Це місто дивним чином поєднало у собі кращі можливості і для сімейного, спокійного відпочинку, і для активного відпочинку рухливоі та галасливої молоді.

Дізнайтеся при усі тури та спеціальні пропозиціями в розділі туры в Израиль.

Дозвілля та активний відпочинок

Виберіть собі заняття до душі в Ейлаті. Хоча іноді буває важко зробити вибір на користь чогось одного і хочеться поєднати все відразу. Але, а втім однак , розставити пріоритети все ж буде необхідно.

Поринути в задоволення нічного життя міста або заглянути в підводне царство, запалити на дискотеці або стрибнути з парашутом, поставити на червоне в обладнаних на яхтах казино або здійснити вдалий шопінг, користуючись тим, що тут зона безмитної торгівлі? Ніхто за вас не зможе зробити цей вибір.

І дітям і дорослим буде весело протягом усього часу, проведеного на відпочинку в Ізраїлі, в місті Ейлат.

Національна кухня

Будь-яке морське місто славиться своїми рибними стравами. Ейлат не став винятком. Затишні кафе, бістро і ресторани пропонують скоштувати різні делікатеси з дарів моря.

Відвідайте Ейлат хоча б один раз - і ви приїдете сюди знову.

Туристичний оператор Rondo © 2005-2020 Україна, Київ, 01054, вул. Олеся Гончара 37а, оф.3 (044) 461-98-80