Версія сайту українською
Версия сайта на русском
(044) 461-98-80
Ольга: тел.(050) 332-21-25, email: olga@rondo.com.ua,
Даша: тел. (066) 791-53-30, email: dasha@rondo.com.ua
27.36 30.86

Екскурсійні тури до Ізраїлю з Києва

Екскурсії: з компанією, індивідуально або з путівником

экскурсионные туры в израиль из киева

Багато-хто замовляє екскурсійні тури в Ізраїль з Києва заздалегідь. Найчастіше, такі екскурсії проводять для великих груп туристів, а поїздка проходить на комфортабельному автобусі. Якщо ви плануєте взяти собі індивідуальну екскурсію, можна зробити цей як по прибуттю в країну (що більш ризиковано і клопітно), так і заздалегідь за допомогою туристичної фірми (в такому випадку, ви будете куди більш спокійні, знаючи, що вас чекає по приїзду в країну). Цілком можливо, що вам взагалі захочеться відправитися на вивчення конкретної пам'ятки, вибравши собі в компанію лише путівник.

Про хліб насущний

Національна кухня Ізраїлю тішить своєю різноманітністю. Оцініть смак місцевої їжі в одному з численних закладів громадського харчування. Не забудьте залишити 10% чайових.

І пам'ятайте про кашрут: це означає, що вгамувавши голод м'ясною стравою, насолодитися смаком молочного коктейлю, ви вже не зможете.

Щоб поїсти страви зі свинини, вам треба буде відвідати некошерний заклад, оскільки в кошерному місці її в меню не виявиться.

Субота в Ізраїлі

Під час суботи (шабату) припиняє ходити громадський транспорт, більшість закладів закриваються. Субота в Ізраїлі починається з вечора в п'ятницю, коли сутеніє та настає темрява, а закінчується по темряві суботнього вечора.

Дізнайтеся про всі тури і спеціальні пропозиції в розділі туры в Израиль.

Дощ вимочить, сонечко висушить, а буйні вітри голову розчешуть

Зимою в Ізраїлі вважається період з грудня приблизно по березень. Погода може бути дощовою і вітряною. В Єрусалимі випадає сніг, а в Ейлаті продовжують купатися. Молода трава починає пробиватися крізь землю в кінці січня - лютому.

З кінця лютого - початку березня, з'являється рясна зелень, річки та водоспади повноводні, але для морського купання ще зарано. Сезон для купання відкритий з квітня по жовтень, а втім, в літні місяці спека може бути нестерпною, тому подбайте про наявність достатньої кількості води, щоб не отримати зневоднення організму. Не забудьте і про капелюшок на голову, якщо ви будете багато часу проводити на відкритому повітрі.

Ну що ж, підсумовуючи, можна точно сказати, що подорож в Ізраїль обіцяє бути вдалою незалежно від того, зверталися ви за допомогою до туроператора, або справлялися з усіма турботами самостійно.

У разі, якщо ви хочете позбутися зайвого на відпочинку клопоту, дозвольте нам подбати про все і виберіть екскурсійні тури в Ізраїль з Києва за допомогою нашої компанії.

Туристичний оператор Rondo © 2005-2020 Україна, Київ, 01054, вул. Олеся Гончара 37а, оф.3 (044) 461-98-80