Версія сайту українською
Версия сайта на русском
(044) 461-98-80
Ольга: тел.(050) 332-21-25, email: olga@rondo.com.ua,
Даша: тел. (066) 791-53-30, email: dasha@rondo.com.ua
27.36 30.86

Ізраїль - важливі моменти

Ізраїль: інструкція до застосування

израиль туроператорыТаємничий, звабливий, чарівний ... Саме такі враження справляє Ізраїль на людей, які хоча б один раз відвідали цю країну. І більшість тих хто стверджує це приїжджає сюди повторно, щоб знову відчути магію Ізраїлю.

Якщо ви вперше плануєте поїздку в Ізраїль, туроператори нашої фірми з великим задоволенням допоможуть підібрати вам маршрути майбутньої подорожі, щоб ви самі могли переконатися в вірогідності таких заяв.

Але навіть якщо ви прийняли рішення організувати свою поїздку в країну самостійно, ми розповімо вам про деякі важливі та цікаві моменти.

клімат

Ізраїль знаходиться одночасно в трьох кліматичних зонах.

Значна частина Центрального і Північного Ізраїлю знаходиться в середземноморському кліматі, з його характерно спекотним літом і дощовою зимою.

На Прибережній рівнині літо спекотне і вологе, але приємна зима. В горах навпаки - влітку сухо, а взимку бувають досить холодні температури.

У південній та східній областях країни клімат пустельний: там дуже посушливе і надзвичайно спекотно. Температури вдень і вночі кардинально протилежні.

Така різноманітність кліматичних умов дає туристам можливість навіть взимку вибирати між способом відпочинку, проводячи його, катаючись на гірських лижах по схилу гори Хермон, або купаючись в ласкавих водах Ейлатского затоки.

Ознайомтеся з усіма турами і спеціальними пропозиціями в розділі туры в Израиль.

Гроші.

Національна грошова одиниця в країні - шекель та агора. У ході монети номіналом в 5, 10, 50 агорот, 1, 2, 5, 10 шекелів, а також - банкноти номіналом відповідно в 20, 50, 100 і 200 шекелів.

Обміняти іноземну валюту можливо у всіх банках і готелях. На ввезення і вивіз будь-якої іноземної валюти обмежень немає.

Таможня

При перетині кордону митом не обкладатимуть предмети особистого користування, а також:

вино (не більше 2 літрів);
інші спиртні напої міцністю вище 40 ° (не більше 1 літра);
парфуми (об'ємом не більше 250 мл);
цигарки (в кількості 200 штук і менше)
подарунки, вартість яких менше ніж 125 $.
Митниці слід пред'являти відеотовари, комп'ютерну техніку та спорядження для дайвінгу. Заборонено ввезення тварин, м'ясопродуктів, будь-яких рослин і всіх видів зброї. Ввезення домашніх улюбленців дозволений при наявності всіх належних документів: свідоцтва від ветеринара про здоров'я улюбленця і про зроблене щеплення проти сказу, датованих не раніше, ніж за 6 тижнів до в'їзду.

Бажаємо вам привезти з подорожі тільки позитивні емоції!

Туристичний оператор Rondo © 2005-2020 Україна, Київ, 01054, вул. Олеся Гончара 37а, оф.3 (044) 461-98-80